ff voor de rust in Evje? :)
Door: Mieke
Blijf op de hoogte en volg Mieke
10 Augustus 2009 | Noorwegen, Evje
Rond half vier waren we daar.. het grappige is dat ik met Caroline altijd het gevoel heb dat we niet ver uit elkaar wonen.. wat nu natuurlijk helemaal zo voelde omdat zij pas nog bij mij op bezoek was.
Na het avondeten is Caroline nog met ons naar het fjord gereden.
Ze woont zelf ook dicht bij het water maar verderop is het water woester en de omgeving ruiger.. mooie plekjes..Caroline weet ze wel te vinden.. :)
Vandaag hebben we heerlijk lui uitgeslapen, de camper staat bij Caroline in de tuin en vandaar uit kunnen we een paar dagen rond trekken in de omgeving van Evje.
Vandaag hebben we de berg hier bij Evje beklommen.. met een prachtig uitzicht vanaf de top over het fjord.
Wel vermoeiend.. veeeel vermoeiender als onze trekking in Nepal :D nu er geen Sombadur was die er voor zorgde dat we op tijd onze theepauzes hadden.
Toen we rond halfzes weer in Evje waren vond ik dat ik best een lekkere magnum mocht eten.. even nieuwe energie opdoen.. :D
Bij Caroline hebben we samen een kerrie kip stoofschotel gemaakt.
't Is even iets rustiger om een paar dagen in Evje te zijn maar wel goed om een pauze in het reizen te hebben.
10 Augustus 2009 - 20:27
Chenny:
Ha, ik zie dat je al gebruik hebt gemaakt van je kado!
Surrogaat-Sombadur-tip:
Je kunt ook thee in een thermosfles meenemen en theepauze op een rotsje doen toch? X Chen -
10 Augustus 2009 - 20:32
Astrid.:
Zo, jullie zijn al in Evje bij Caroline. Wat gezellig, lekker bij kletsen !
Bevalt het camper leven jullie.Lekker knus he en alles dicht bij de hand.
Veel plezier in Evje !
grtz. Astrid. -
04 September 2009 - 08:31
Miek37:
Lekker effe naar evje, mooi wonen ook en geen last van files neem ik aan. ;-)